Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@[rekki] dzieki za opinie.
Też tak myślę. Ale niestety koszty takiego wokalu i tak są okropnie wysokie dla porównania jakbym chciał wersje 2 zwrotki i refren musiałbym zapłacić za tekst i nagranie 500€ :/
wpada w ucho sam trochę bawiłem się w FLu ale bardziej pod trance podchodziłem, zawsze chciałem stworzyć kawałek w całości ale brakowało motywacji bo i tak nikt nie słuchał
Nie wysilaj się, to był żart Podejrzewam, że mało kto na tym skorzysta chociaż nie ukrywam, że z chęcią zobaczyłbym tutorial jak stworzyć taki świetny numer od podstaw, możesz taki filmik nagrać i wrzucić na youtuba, gwarantuje wysoką oglądalność Wielu młodych producentów amatorów szuka na jutubie tutków jak stworzyć dobrego hita a tego tak naprawdę mało, sam przesiedziałem wiele godzin szukając i nic nie zadowoliło mnie w 100%. Taka luźna sugestia na dobry filmik