Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik HIT 16zł w 2 minut!

Autor Wiadomość
RE: HIT 16zł w 2 minut!
Sprawdź:
Kupujesz doladowanie na allegro do paypala i on na twoje konto payoal wplaca ci kasę
(10-12-2014 15:02)adi100_99 napisał(a):  A da się zapłacić PayPal na allegro?
Napisałeś
Cytat:Czego będzie potrzebowali?
- konta allegro
- konta paypal
- 5 minut naszego cennego czasu
więc nie wiem

http://allegro.pl/doladowanie-paypal-44z...08923.html

Kupujesz takie cos. Placisz kasa z konta bankowego/karta etc. Dostajesz na swoje konto paypal 44zł... czyli jestes 14zł na czysto bo zaplaciles tylko 30zł razem z kuponem.
dzieki, bardzo sie przydało! Można to swietnie wykorzystać na doładowanie do telefonu ;D
Panowie, ale mi tam pisze, że zakup musi być z moblinej aplikacji allegro, czyli z poziomu telefonu mam kupić te doładowanie paypala? Czy mogę normalne z komputera, bo troche nie wyobrazam jak na komorce wyglada logowanie do banku etc...
To sobie sciagnij emulator androida. Niestety trzeba to zrobic przez aplikacje mobilna.
nie no ja moge to zrobić przez komórkę, tylko jak wygląda payu za pomocą mobilnej aplikacji?

i co ile są te kupony?
(11-12-2014 00:01)Blackers napisał(a):  nie no ja moge to zrobić przez komórkę, tylko jak wygląda payu za pomocą mobilnej aplikacji?

i co ile są te kupony?
Wersja payu mobilna, ale strona banku juz w zależności od banku.
MBank wyświetla pełną wersję.
Kupon jest jeden, więcej nie wiadomo.

Polecam, kasa juz na Paypalu Smile

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Swietna sprawa, calkiem oplacalne. Szkoda ze kupon tylko jeden Sad
Bląd. Nie można wygenerować kuponu.
Ja mam pomysł, zeby sie dobrać po 2 osoby i kazda z tych osób wystawia jakas rzecz za 50 zł trzeba dopasować wartotość realna to tej kwoty moze to byc jakis czajnik, stare buty, jakies płyty . Kazda z osoba wystawia na zasadzie kup teraz wysyla do siebie linki i osoba A kupuje cos od B za 50 a osoba B od osoby A . Wysyłamy sobie pieniądze i mamy 20 zł - podatki co wychodzi niecale 5 zł = 15 . Jeśli nie sprzedajemy nic na Allegro to dostaniemy równe 20 zł poniewaz podatki i koszty wystawienia płaci sie po przekroczeniu kwoty 10 czy 15 zł nie pamietam. Co myślicie o tym pomysle ? Smile
Odpowiedz