Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Powiem Ci tak, dla mnie to różnicy za wielkiej nie robi bo i tak przez większość dnia mam włączony komputer bądź laptop, a że w tle może sobie działać jakiś mały bot to niech sobie działa.
(02-12-2014 21:19)sitnicki napisał(a): A sprawdzałeś co znajduje się z zakładce history na 9kw?
Czy captche zapisują się popranie na dysku?
Dla wszystkich Faucetów?
Zapisują się poprawnie, w history 9kw captcha pokazane jako rozwiązane. Na każdym faucet "No reward in the round". Nie wiem o co chodzi
(02-12-2014 21:40)VoreCC napisał(a): Naprawdę satysfakcjonuje was 5 groszy za 24h pracy bota?
Nie mam pojecia jak kolega liczy, ale jesli przez 2 dni zebralem prawie 100 k
przy czym bota mialem wlaczonego tylko w dzien nawet nie 12 h i to tylko jakis 4 stronki..
Chodziło mi o jeden faucet. Faucetów 10 czyli 50 groszy. Pozdrawiam
26400 satoshi to ~0,10USD
Idąc twoim sposobem myślenia, 0,10USD*10 to wcale nie jest 50gr tylko 1$. Patrz, a tego dolara mogę zainwestować w PV, bo czemu nie. :3
Chodziło mi o jeden faucet. Faucetów 10 czyli 50 groszy. Pozdrawiam
26400 satoshi to ~0,10USD
Idąc twoim sposobem myślenia, 0,10USD*10 to wcale nie jest 50gr tylko 1$. Patrz, a tego dolara mogę zainwestować w PV, bo czemu nie. :3