Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-11-2014 22:43)Krakersik napisał(a): Ja przed chwilą też zarobiłem 37.50 PLN Moja najszybciej zarobiona kasa (przez 15 minut). Wybrałem Microsoft i widzę że trend spadkowy jest. Daję down i udało się
No ale tak bawić się można za darmową kasę. Miałem czytać o opcjach żeby grać świadomie ale tak do końca się nie da... Wiem już wszystko o zasadach ale żaden poradnik nie uczy jak czytać wykresy. Chyba pobiorę sobie ten Meta Trader 4. Czy ten program jest darmowy?
Przeczytałem cały poradnik ze wszystkimi podpunktami:automaty24h.pl
Przeczytałem wszystko co było na stronie eXbino nawet razem z całym regulaminem
Teraz czytam poradniki ze stronki Binary24.pl i właśnie instaluję MT4.
Niestety kwota nie zostanie wypłacona ponieważ rejestrowałem się w szkole w której jeszcze ktoś się rejestrował i jest takie samo ip.
Jeszcze do tego piękny support twierdzi że podałem inne dane osobowe nie swoje. No cóż tak bywa. Na razie gram dalej może sytuacja się naprawi.
(26-11-2014 14:22)Lukines napisał(a): 1,510.46 zł Zarobione w dwa dni.
Niestety kwota nie zostanie wypłacona ponieważ rejestrowałem się w szkole w której jeszcze ktoś się rejestrował i jest takie samo ip.
Jeszcze do tego piękny support twierdzi że podałem inne dane osobowe nie swoje. No cóż tak bywa. Na razie gram dalej może sytuacja się naprawi.
Może po prostu nie chcą wypłacić... ? BTW. Piękny wynik, gratulację
(26-11-2014 14:22)Lukines napisał(a): 1,510.46 zł Zarobione w dwa dni.
Może po prostu nie chcą wypłacić... ? BTW. Piękny wynik, gratulację
Dzwoniła moja opiekunka konta do której od rana staram się dodzwonić i postara się załatwić tę sytuacje bezproblemowo. Jeśli wszystko pójdzie dobrze i tak jak idzie mam nadzieję że exbino pomimo tego Co mówił mi kumpel okaże się jednak być dobrym i prawdomównym serwisem.
PS. Obrót na poziomie 10 tysięcy. "Status Bonusu" nadal 0 jako obrót. Nie wiem co jest grane ale coś mi zajechało ściemą.