Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
W sumie racja. Suby padaja Wink wszystko co dobre kiedys sie konczy
Ja nie wiem co wy za problemy macie, nie pamiętam kiedy strona mi nie zadziałała a odwiedzam ja dwa razy dziennie regularnie od dwóch lat xd a odnowienia mi wpadają w każdy poniedziałek w takiej samej ilości co pół roku temu. Z tym że nowych leadow nie mam już od 3 miesięcy.
do kolegi wyzej, prosze:

[Obrazek: Clipboard02.jpg]
Glosy: Czaq (+1)
Również potwierdzam często problemy ze stroną, zwłaszcza wieczorem. Dodam, że dzieje się tak jak na screenie fuska albo strona jest zupełnie biała.
dlaczego mój link na all-player nie działa teraz? sama strona all-player działa
(11-11-2017 20:18)JustinTime napisał(a):  dlaczego mój link na all-player nie działa teraz? sama strona all-player działa

Było trzeba konkursów nie robić Smile Kasy też na pewno nie zobaczysz Big Grin
(11-11-2017 20:18)JustinTime napisał(a):  dlaczego mój link na all-player nie działa teraz? sama strona all-player działa

Sie nie promuje jak sie promowało SmileJerk
Moje sposoby promowania jakoś nigdy żadnemu serwisowi problemów nie robiły także nie wiem co masz na myśli. Smile
Ten fanpage Tongue ktory ma konkurs i link do eforsy. Znaczy był link do eforsy :x
No i? Chyba jest różnica między konkursem i wklejaniem linku do profilu z każdym i nieudolnym uświadomieniu go że niby "wygrał" a pomiędzy konkursem który miał na celu wzbić fanpage.
Odpowiedz