Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(17-09-2014 19:22)soszka2000 napisał(a): Bardzo , ktoś inny wypowie się ?
Widocznie jak się dużo razy robi Share to podnoszą ceny o 2$, jak ktoś nie wierzy to mogę zrobić screeny.
Jeszcze jedno dla posiadaczy prepaidów z BZWBK, jeśli będziecie robić powtarzające się często wpłaty to karta będzie blokowana, to ich system zabezpieczeń. Miałem tak już z dwoma kartami prepaid internetowymi z Allegro.
(17-09-2014 19:31)kazik0o napisał(a): czy to 10$ czy 12$ nie ma różnicy to są grosze, zaprosisz 3 znajomych masz tam chyba 1$ mniej w cenie no ale cóz, widze Cebulandia
Chłopcze to tak nie działa, jak dostaniesz gifta za share to już nie skorzystasz z kodu z invite ale spoko zmieniłem IP, wyczyściłem ciastka i już wróciły ceny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-09-2014 19:35 przez TheArt.)
(17-09-2014 19:31)kazik0o napisał(a): czy to 10$ czy 12$ nie ma różnicy to są grosze, zaprosisz 3 znajomych masz tam chyba 1$ mniej w cenie no ale cóz, widze Cebulandia
Chłopcze to tak nie działa, jak dostaniesz gifta za share to już nie skorzystasz z kodu z invite.
Yhy, w każdym razie 6zł to żaden wydatek jak i tak dostajemy to prawie darmo, choć ja tam nie widze zeby ceny sie pozmieniały, co napisali do kazdego sprzedawcy zeby dał wiekszą cene? Czasami sie po prostu konczy promocja.