Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-01-2015 17:12)osinex napisał(a): @bart07 Chyba wyląduje w optiontrade. Tutaj jest opisany fajnie http://www.binary24.pl/pl/top/optiontrade z tego co wiem to w j.polskim mozna sie dogadac, stawki niskie a to dobrze na poczatek, depozyt też niski. W sumie tylko na tym mi zalezalo.
Taka moja refleksja:
Ludzie ktorzy zaczynają popadają tak jak ja w panike gdzie zaczac, ale tak patrze ze to wszystko jedno, byle nie szukać jakiś niewiadomo czego nowego to sie pewnie można naciąć. No ale ja wybrałem z tego co polecają ludzie mądrzejsi ode mnie w tym temacie Myślę że dla nowicjusza w opcjach wybór brokera to najmniejsze z wyzwań które go czekają, hehe
Edit : W optiontrade jednak nie do końca można się dogadać po polsku więc jednak nie ;P Teraz nie wiem, bardzo możliwe że skończe w TopOption tak jak mówiłem, broker nie jest dla mnie jakiś szalenie ważny tylko, popisze po ludziach, którzy tam grają czy jest OK. Ma to czego chce ;P Polski support i niskie stawki.
Teoretycznie broker nie jest ważny, ale z doświadczenia wiem, że czasem bywa, że u jednego brokera jest jakiś rodzaj opcji u innego nie ma, ale za to jest to etc, itd...... Broker brokerowi nierówny
Topoption to dobry wybór, choć ja nadal opowiadam się za OptionTrade- mają więcej opcji krótkoterminowych do wyboru i bardziej mi odpowiada platforma
Powiem Ci też, że gdy pograsz u różnych brokerów, to masz przynajmniej z czego wybierać i jesteś bardziej świadom decyzji
adwcleaner i hijackthis używałem, ale nadal coś nie tak Wczoraj rozkręcałem laptopa, ale nie udało mi się zdjąć obudowy, a już nie chciałem na siłe to robić
Dziś postawione kilka opcji związanych z wydarzeniami o franku szwajcarskim
Wczoraj z związku z zamieszaniem na giełdzie postanowiłem zaryzykować i postawiłem opcję na USD/CHF która niestety została zablokowana ze względu na brak możliwości odczytania aktualnego kursu (wina przeciążonych serwerów).
Więc w ruch poszły 2 opcje:
USD/PLN na DOWN (klasyczna opcja) oraz EUR/USD na UP (na opcji drabinowej)
Pierwsza opcja nie weszła, druga jednak uratowała mi życie
Ja bym mu walnął formata skoro takie doraźne środki nie skutkują. Jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to to, że może się przegrzewać i stąd te zwiechy? Wyczyszczenie plus nowa pasta termo nie zaszkodzi w każdym razie .