Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czego ta strona nigdy nie działa jak potrzeba,
człowiek chce coś sprawdzić a tutaj dupa
Chciałem dodać kampanie bo znalazłem coś ciekawego a tutaj takie buty
(19-06-2014 18:36)poleinthehole napisał(a): Mam problem. Chciałbym zmienić adres email paypala ale nie można tego zrobić... Jak mogę to zmienić?
Musisz napisać ticket innej możliwości nie ma, ale jeśli już wpłacałeś/wypłacałeś na to konto to raczej będzie z ciężko. Ale spróbuj może jak dobrze to uzasadnisz Jo się zlituje.
Co do znikających punktów, są dwie możliwości:
1. Dziennie pobierany jest podatek -25BAP
2. Każda reklama jaką otrzymujesz w wartości pieniężnej pomniejsza konto BAP o liczbę punktów odpowiadającą tej wartości. Jeśli nie wyklikasz tej reklamy w 18h po prostu tracisz punktu i nie zarabiasz
Okej mam krótkie pytanie. Załóżmy, że jestem w przedziale 96k to 180k Mając na koncie równe 100k BAP. Czy jeżeli będę miał 150k BAP, czyli przedział pozostaje ten sam, lecz mam dużo więcej punktów, mogę hipotetycznie więcej dostawać za reklamy? Czy może wysokość reklam jest regulowana tylko i wyłącznie tymi progami podanymi na stronie?
@Golona Nie ma określonego czasu zwrotu. Na czas zwrotu składa się wiele czynników, jednak małe sumy do 20$ zwracają się bardzo szybko, nawet w kilka dni.
@poleinthehole Tak główne naliczenie w danej grupie jest identyczne czy masz 100K czy 150K BAP dostaniesz tyle samo, dlatego warto w strategii uwzględnić swój poziom już na początku inwestycji.