Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Ja zalapalem wczoraj 2 leady , ale kase dostalem tylko za jednego..
Moj email z serwisu [email protected]
Już powinno być ok, gdyż baza została przepisana Smile
Jak coś jest nie tak - prosimy o zgłoszenia.

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Zgłosiłem na PW.
Kopia:

(17-03-2014 13:17)OtherName napisał(a):  Możliwe, że właśnie dodali ci zaległe leady. U mnie też tak wcześniej miałem, kwota zarobiona wzrosła, kwota "zarobione dzis" również wzrosła, a w statystykach w tym dniu leada nie było. Dodany wtedy został w dniach poprzednich.

Dokładnie tak jak powyżej. Leady dodaliśmy dzisiaj w nocy (te z nocy 00:00 - 08:00 z Soboty na Niedzielę).

Dzisiaj od rana wszystko działa poprawnie Wink

Wypłaty można już zlecać, przelewy z piątku zrealizujemy do godziny 15 dnia dzisiejszego. Smile

Glosy: cashback (+1)
wyplata zlecona HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

teraz czekac az dojdzie HuhHuhHuh
w moich statystykach nadal leady są źle policzone. Mam 18 leadów za wczoraj, więc 18x4=72zł, a mam 62,5. Poza tym pisałam do Was, że tydzień temu daliście mi stawkę 4 zł, a teraz nowe programy są po 3,5 w tym wideo, z którego mi wpadło parę leadów rownież liczy po stawce 3,5. Proszę o zmiany Smile

dziękuję i pozdrawiam
moj login [email protected]

ps. chciałam napisać na pw, ale macie przepełnioną skrzynkę Wink
Witam Wink również nie mogłem napisać na priv, bo pełna skrzynka Smile

Chciałbym zgłosić błąd u mnie na koncie. Miałem wczoraj 6 leadów, a zliczyło mi 10.50 zł czyli za 3.
http://scr.hu/1iox/y1zfe

Mój e-mail z serwisu: [email protected]

Pozdrawiam
(17-03-2014 13:38)cashback napisał(a):  w moich statystykach nadal leady są źle policzone. Mam 18 leadów za wczoraj, więc 18x4=72zł, a mam 62,5. Poza tym pisałam do Was, że tydzień temu daliście mi stawkę 4 zł, a teraz nowe programy są po 3,5 w tym wideo, z którego mi wpadło parę leadów rownież liczy po stawce 3,5. Proszę o zmiany Smile

dziękuję i pozdrawiam
moj login [email protected]

ps. chciałam napisać na pw, ale macie przepełnioną skrzynkę Wink

Cashback, wszystkie nowe programy wprowadzane są ze stawką podstawową, która wynosi 3.50zł. Użytkownicy z up'em winni są napisać do nas wiadomość z prośbą o podniesienie stawki nowych programów do stawki aktualnie wypracowanej. Sprawdź konto, stawka została zwiększona Wink

Drodzy Wydawcy,

Przy przenosinach na nowe serwery stawki wróciły do podstawowych, i część leadów została "nabita" po starej stawce stąd mogą pojawić się błędy. Następnie kopiowaliśmy stawki i leady aby wrócić do stanu poprzedniego. Teraz wszystko działa poprawnie.

Ponadto przy tych i innych błędach:
Zaległe środki: Zaległe środki będziemy dodawać do wypłat (prosimy o przypomnienia do zleceń)
Nadmiar środków: Nadmiar środków będziemy odejmować od wypłat, uprzednio informując user'ów.

Rozbieżności (stat, środki, czas) są małe, ale są i postaramy się je zniwelować do minimum.

Pozdrawiamy
Instanter.pl Smile

(17-03-2014 13:29)Instanter.pl napisał(a):  Kopia:

(17-03-2014 13:17)OtherName napisał(a):  Możliwe, że właśnie dodali ci zaległe leady. U mnie też tak wcześniej miałem, kwota zarobiona wzrosła, kwota "zarobione dzis" również wzrosła, a w statystykach w tym dniu leada nie było. Dodany wtedy został w dniach poprzednich.

Dokładnie tak jak powyżej. Leady dodaliśmy dzisiaj w nocy (te z nocy 00:00 - 08:00 z Soboty na Niedzielę).

Wypłaty można już zlecać, przelewy z piątku zrealizujemy do godziny 15 dnia dzisiejszego. Smile

Wypłata zlecona: 2014-03-16 21:45:27 Dalej jej nie mam ... a miały być wysłane do 15 ...
(17-03-2014 15:29)DeoRIP napisał(a):  
(17-03-2014 13:29)Instanter.pl napisał(a):  Kopia:

Wypłata zlecona: 2014-03-16 21:45:27 Dalej jej nie mam ... a miały być wysłane do 15 ...

do godz 15 mialy byc zlecone te z piatku a nie z niedzieli...
Odpowiedz