(17-03-2014 13:38)cashback napisał(a): w moich statystykach nadal leady są źle policzone. Mam 18 leadów za wczoraj, więc 18x4=72zł, a mam 62,5. Poza tym pisałam do Was, że tydzień temu daliście mi stawkę 4 zł, a teraz nowe programy są po 3,5 w tym wideo, z którego mi wpadło parę leadów rownież liczy po stawce 3,5. Proszę o zmiany 
dziękuję i pozdrawiam
moj login [email protected]
ps. chciałam napisać na pw, ale macie przepełnioną skrzynkę 
Cashback, wszystkie nowe programy wprowadzane są ze stawką podstawową, która wynosi 3.50zł. Użytkownicy z up'em winni są napisać do nas wiadomość z prośbą o podniesienie stawki nowych programów do stawki aktualnie wypracowanej. Sprawdź konto, stawka została zwiększona
Drodzy Wydawcy,
Przy przenosinach na nowe serwery stawki wróciły do podstawowych, i część leadów została "nabita" po starej stawce stąd mogą pojawić się błędy. Następnie kopiowaliśmy stawki i leady aby wrócić do stanu poprzedniego. Teraz wszystko działa poprawnie.
Ponadto przy tych i innych błędach:
Zaległe środki: Zaległe środki będziemy dodawać do wypłat (prosimy o przypomnienia do zleceń)
Nadmiar środków: Nadmiar środków będziemy odejmować od wypłat, uprzednio informując user'ów.
Rozbieżności (stat, środki, czas) są małe, ale są i postaramy się je zniwelować do minimum.
Pozdrawiamy
Instanter.pl

Instanter.pl, dumny członek
http://zarabiam.com od Mar 2014.