Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-03-2015 09:51)HubabubaPl napisał(a): ej o co chodzi w hall of frame z tym award ??? bo mam zero a jestem 260 a inni mają po kilka tysięcy.
Dostajesz na koniec sezonu WC za miejsce w TOP 500. Ale ostrzegam, oszukują bo byłem raz pierwszy i raz 5 a łącznie dostałem 334 WC zamiast 1990 według kalkulatora na ich stronie.
(11-03-2015 23:56)WaffellxXx napisał(a): Czy jeśli posiadam jakiś item w eQ to on jest już aktywny? Bo posiadam : Chaina Retailing na 7 dni
Ps. Aktualnie w 3h 30.33 warcoin. Zobaczymy co wyciągnie przez nockę
Tak jest aktywny, po prostu itemy mają po kilka nazw. w pierwszym poście masz link z opisem itemów które wypadają i ich przydatności. A tu masz swoje itemy -> http://www.warofclicks.com/Product/MyInventory
Muszę się pochwalić że nareszcie trafiłem dobrego refa (5 Ore), reszta aktywnych po 1 czasami niekiedy 2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-03-2015 10:04 przez szygorski.)
RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty
Wybacz ale zadajesz strasznie głupie pytania. Jest tylko jeden właściwy link który jest wyraźnie zaznaczony na stronie i tylko z niego nabija. Co do chińczyka to zdarza się, możesz usunąć linki i wkleić na nowo.