Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jeśli dzisiaj zlecę wypłatę 500+ zł to pojutrze będę mógł zlecić wypłatę mniejszą niż te 500zł?
Bo jeśli jako pierwszą zlecę wypłatę poniżej 500 zł to potem pisze, że nastepną poniżej 500 zł mogę zlecić w nastepnym miesiącu.
(03-09-2014 21:21)griver1 napisał(a): Jeśli dzisiaj zlecę wypłatę 500+ zł to pojutrze będę mógł zlecić wypłatę mniejszą niż te 500zł?
Bo jeśli jako pierwszą zlecę wypłatę poniżej 500 zł to potem pisze, że nastepną poniżej 500 zł mogę zlecić w nastepnym miesiącu.
z tego co pamiętam to jak zleciłem kiedyś 1000 to na drugą wypłatę musiałem mieć i tak 50+
(03-09-2014 21:21)griver1 napisał(a): Jeśli dzisiaj zlecę wypłatę 500+ zł to pojutrze będę mógł zlecić wypłatę mniejszą niż te 500zł?
z tego co pamiętam to jak zleciłem kiedyś 1000 to na drugą wypłatę musiałem mieć i tak 50+
1 wypłata w miesiącu dowolna
2 wypłata w miesiącu powyżej 500zł!