Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
Mnie interesuje czy przez te problemy(obecne i poprzednie) ze stroną wszystkie leady poprawnie przypisuje do konta.
Jak dany system jest obciążony lub nie reaguje to w teorii nie przyjmuje zapytań ani nie daje odpowiedzi.

Poprosiłbym o jakaś dogłębną weryfikację leadów dla mojego konta. Nie chcę obwiniać tu nikogo, komputer to komputer, a błędy ma prawo popełnić każdy.

Popełnianie błędów jest cechą ludzkom a sztuką jest wyciąganie z nich wniosków aby ich nie powtarzać.

Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
[Obrazek: id-user.PNG]
Nad tym samym się zastanawiam Big Grin
No i jestem zmuszona pisac na forum moze tutaj w końcu zareagujecie. Pisze do was od nie wiadomo ilu czasu i za każdym razem odpowiadacie ze problemu nie ma. Albo zresetuj przegladarke co mnie najbardzjmiej rosmieszylo. Ale do rzeczy nie działa wam co chwila strona co wiąże sie z nie ładowaniem linkow! Prosze o naprawienie od jakis 2tygodni no prosze! Najlepszy serwis zarobkowy a nie umie naprawic bledow w systemie?! Przesylalam wam screny jak to wyglada bądźcie poważni. Zmobilizujcie w koncu leniwy dzial IT by ruszył dupsko i zaczął naprawiac błędy bo od tego oni są! Undecidedfacepalm
Glosy: Majka (+5)
takie pytanie do eforsy sie nasuwa, nie uwazacie ze to troche brak szacunku do wydawcy? Konkurencja jest wielka, a Wy nie rozwiazujecie problemu, ktory utrzymuje sie kilka dni, wlasciwie sami sobie szkodzicie.
Co do leadów wczoraj w momencie takich nieaktywności strony żadnych leadów i dziś to samo a zawsze wpadały o tych godzinach .
Problem leżał po stronie serwerowni i wdrażamy własnie środki zapobiegawcze przed podobnymi incydentami.
NIC NIE WDRAZACIE. Nie działa co pare minut strona od ponad 2tyg. Pisaliscie juz to tydzień temu i jakoś dzial IT nie spieszy sie z naprawą!
(10-11-2017 08:16)kizunka78 napisał(a):  NIC NIE WDRAZACIE. Nie działa co pare minut strona od ponad 2tyg. Pisaliscie juz to tydzień temu i jakoś dzial IT nie spieszy sie z naprawą!
Bo tskiego dzialu pewnie nie ma. Jest to pewnie zewnetrzna firma; ktora ma nawal pracyWink
Eforsa.pl - Temat Ogólny
Ciagle ta sama gadka... jaki dział IT? Big Grin

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Glosy: fusek (+1)
(10-11-2017 08:26)mahuzz napisał(a):  Ciagle ta sama gadka... jaki dział IT? Big Grin

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzial Informatykow.
Odpowiedz