Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
Wszystko może się przedłużyć o kolejne 2 godziny :/
Ile to można czekać?
@Edit
Już BAP'y zostały wyzerowane Big Grin
@Edit2
Ceny Akcji szaleją w danej chwili jest 0.08$ a minute poźniej 0.04$
Chce kupić kampanie ale gry daje link url wyskakuje:
Niektóre strony nie pozwalają na wyświetlenie w naszej ramce, np.: Facebook / Google. Prosimy o promowanie innych treści. Jednocześnie informujemy, że reklamowanie PaidVerts również jest zablokowane, ponieważ nie przynosi żadnych korzyści naszym użytkownikom - są już zarejestrowani tutaj!
O co chodzi??
o to dokładnie co masz napisane ... nie możesz reklamować wszystkiego

no to 5 kampanii kupione, 4$ wrzucone w FTQ (chociaż jakiś problem chyba mają bo nie widzę tego zakupu, a kasę zabrało) ... zobaczymy co z tego będzie dalej Undecided
A co moge bo nie zależy mi na reklamie tylko na bapach. Swoją drogą to dlaczego LL jest zablokowane.
cokolwiek, wrzuć nawet to forum jak nie masz co promować, co za różnica co tam będzie Wink

widzę trzeba odpuścić chwilowo, serwer zaraz wybuchnie ;p, ja już dostałem nawet reklamę 0.02$ Huh
Ja takich już ponad 10 dostałem a łącznie ponad reklamy o łącznej wartości ponad 0.60$
Wiem dlaczego tak było. Dawałem testuj i nie oglądałem jej do końca i dlatego jej nie akceptowało.

SmirolMarek ile kampani kupiłeś?
A teraz pytanie, teraz PV będzie jako typowy bux czy będzie możliwość większego zysku? Gdzieś czytałem, że Rysio Pysio postawił na FTQ to prawda? Proszę o odpowiedź obeznanych osób w tym temacie Smile
(10-04-2015 17:25)Criss323 napisał(a):  SmirolMarek ile kampani kupiłeś?

Kupiłem 4 kampanie oraz mały upgrade szkoda że nie było mnie stać na 5 ale zobaczymy czy dziś wpadnie ten 1$
Odpowiedz