Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
Ja myślę że ceny będa rosły stopniowo, na pewno nie odrazu.
SWAP ,ma byc jutro lub dziś - kto pozostał z BAP do tej pory niech nic już nie robi w tej chwili bo moze tylko jeszcze pogorszyć swoją sytuację.
Cierpliwie czekajmy.
Witam, nie wiecie przypadkiem czy można już (albo w najbliższej przyszłości) kupować reklamy poprzez paypal?
Chwilowo nie, w najbliższym czasie raczej też nie Smile
Witam

Mam pytanko poniewaz w planie 170 mtv mam ponad 500 dol zainwestowane ... proces ukonczony w 10 proc. jak zostanie rozwiazany ten swap i na ile akcji moge liczyc ?
Mam pytanie czy można wypłacać pieniądze przez PayPal?
Nie mozna
Mam pytanko. Czy kasa z balance również zostanie zamieniona na akcje? Jeśli tak to czy jest jakiś sposób żeby ją zachować bez przelewania na portfel?

EDIT: Balance będzie nie ruszone, już sobie doczytałem SmileSmile
Z pewnością odpowiedź na moje pytanie znalazłbym w tym wątku lecz jest on tak rozbudowany że zajęło by to chwilkę Wink Byłbym wdzięczny za udzielenie mi odpowiedzi na następujące pytanie: Czy otrzymam procent od zakupów przez refa? Co do pakietów jest jasna sytuacja Wink ale moje pytanie dotyczy zakupu przez refa filtra czy od tej transakcji otrzymam %?

@MrocznyKILL Za filtr nie dostaje się
Glosy: MrocznyKILL (+1)
Tylko ja dostałem dzisiaj tyle reklam?? No bez przesady żeby wysyłać ludziom 800 reklam o łącznej wartości 0.4 $. Wprawdzie jest w tym jeszcze recykling ale to i tak troche za dużo. Przecież to jakieś 4-5 godzin klikania. Rozumie jakby jeszcze recapcha można było jakoś wyłączyć tak jak w LL.
Odpowiedz