Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
50-60 kont tylko do tego celu i można działać, nie wiem jak teraz jest ale swego czasu jak działałem to co jakiś czas poświęciłem dzień na samo robienie kont.
Prawda jest taka :
- każdy może mieć dostęp do Twojego bloga, bo wiele osób szuka nisz wpisując "hack" itp w youtube i szukając z osttniego dnia. KOlejną rzeczą jest to że każdy może wpisać nazwę jakiegoś hacka w google i wejść w kilka blogów i też ma nisze
(11-02-2013 20:53)Kabajana napisał(a): Prawda jest taka :
- każdy może mieć dostęp do Twojego bloga, bo wiele osób szuka nisz wpisując "hack" itp w youtube i szukając z osttniego dnia. KOlejną rzeczą jest to że każdy może wpisać nazwę jakiegoś hacka w google i wejść w kilka blogów i też ma nisze
Mówisz jakby wszyscy na ppa zarabiali na hackach
Oczywiście nadal da się na tym zarobić i jak ktoś nie ma pomysłu, to dobrym wyjściem jest właśnie taki start.
Sam zaczynałem na hackach, teraz mam masę nowych pomysłów które na szczęście nie wymagają promocji na youtube, co daje mi nadzieje że moje nisze nie zostaną tak szybko skradzione