Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI] neobux.com
Sprawdź:
...
Takie pytanko do wszystkich. Jaki zarobek dzienny jest po zakupie ok. 50 reffów i jak szybko się to zwraca ?
...
jak dlugo matomy odpisuje na pytania w sprawie ofert ?
Czyli najlepiej od razu kupić ze 200 reffów żeby widzieć skutki ? A i jeszcze jedno pytanie na czym polega motoda na stare karty sim ?
...
(11-04-2013 20:44)adrianos napisał(a):  jak dlugo matomy odpisuje na pytania w sprawie ofert ?

Masz na blogu moneymaking napisane - od kilku godzin do 3 dni.
Ja napisałem wczoraj im po 16, odpisali po 22.

15 maili wysłałem 8.04, lecz niestety trochę za dużo i narazie zablokowali mi możliwość kontaktu z nimi.
Mam czas, żeby teraz zrobić kilkanaście/kilkaset ofert a potem tak po 8 dziennie im wysyłać Smile
Glosy: makingmoney (+1)
Makingmoney ile średnio zarabiasz miesięcznie na neobux'ie ? Bo na blogu widziałem kwotę 600 $ ale ją pewnie zbierałeś dość długi czas, a ja chce wiedzieć ile średnio wyciągasz i z użyciem jakich środków (refferale itd.) Jeśli są to twoje prywatne sprawy, to spokojnie zrozumiem Smile
...
przy 25 refach kupionych 10.04 mam juz zarobione przeszlo 0,6$ . A klika tylko polowa.
Zeby kupic nastepnych musze czekac niestety do 17.04
Odpowiedz