(22-02-2017 23:29)stivi o napisał(a): tak BitBay to giełda złe określiłem Kajetan jaki portfel polecasz ?
To zależy do czego - jeśli chodzi o portfele gorące (hot wallet), które cechują się większym ryzykiem, ponieważ korzystamy jednak z usług jakiejś firmy/organizacji, to ja osobiście korzystam z blockchain.info lub na telefon również z blockchain lub jaxx, dobry jest też mycelium. Ale to jest portfel czysto inwestycyjny - na codzień lecą tam do mnie przelewy przychodzące i wychodzące.
Natomiast do przechowywania BTC mogę polecić np. Electrum - jakikolwiek sprawdzony portfel offline - tylko uwaga, warto zrobić kopię zapasową, w razie gdyby dysk pieprznął
Jeszcze bezpieczniejsze (chociaż jak zgubisz...

) są portfele typu Trezor, lub (tańszy i z możliwością trzymania innych krypto) - Ledger Nano S. Można pomyśleć też nad Paper Wallet.
Temat jest o Skyllexie, więc już nie spamuję tutaj o BTC. Jak jakieś pytania to prędzej na priv.
A jak wypłaty z wczoraj? Ja narazie czekam, ale no wiadomo - nie jest to długi czas. Inwestorów przynajmniej ze statystyk na stronie przybywa, na Alexie bijemy się z Niemcami o pierwsze miejsce, jest dobrze