Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta
Czy określili czy nie określili - z każdym dniem jakby zwiększa się ta kolejka więc dojdzie do momentu, że wypełnienie kampanii będzie trwało 2 lata jeśli nic się nie zmieni.
Info od admina
Od poniedziałku będą jeszcze udziały (shares). Wszystkie LP będą zamienione na udziały. Za około 5 miesięcy zaczniemy skupować udziały od użytkowników (jeśli będą chcieli oczywiście). Ruch jest dość spory ale nie chcę mieć długów nie do spłacenia. Naliczenia będą raz w tygodniu. Nie będzie trzeba klikać reklam aby otrzymywać dywidendy. Jak już wcześniej wspominałem państwo zalega nam sporą ilość VATu i teraz musimy zrobić coś aby go szybko odzyskać. Narazie widzę 2 opcje. Albo czekamy X miesięcy na zwrot, albo (na tą stawiam) serwis sms premium szybko odbija nam VAT i lecimy dalej z tematami Chcę odrazu zaznaczyć, że nie jest to koniec zarabiania w LL, zaczyna się okres przejściowy całego LL. Biznesy nie zarabiają na tyle aby sfinansować "normalne" naliczenia, bynajmniej narazie.
No i macie teraz odpowiedź skad te promocje i wyprzedaże
Ja tam się nie wyprzedaje bo i tak to już teraz nic nie da. Admin od początku mądrze zarządzał projektem, więc ja jestem dobrej myśli na przyszłość.
Czyli rozumiem ma być coś na zasadzie SWAPU z LP do nowo powstałych akcji?
Jeśli tak to co z niedokończonymi kampaniami, z reklamami które kupiliśmy i jaki sens będzie miało ich klikanie lub klikanie w Social Exchange skoro nie będzie już LP i normalnych naliczeń i nie trzeba będzie klikać reklam, żeby dostać dywidendy. No i jeszcze jedno skoro jak ktoś tutaj powiedział miałaby być tylko stała liczba akcji to kto i w co będzie tu inwestował pieniądze? Skoro będzie je można kupić od użytkowników to jaka to inwestycja..?
Czekam z niecierpliwością na dokładne informacje co z tymi LP i ogólnie co z reklamami i klikaniem w nie bo oprócz tego, że kupowałem 3100 LP za 1$ kupowałem również 50 kliknięć i oczekuję wypełnienia tych kampanii.