Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
Giorgios te twoje 350 k BAP`ów zostanie zamienione na akcję. Dostaniesz za to 500 akcji.
Glosy: Giorgios (+1)
najwyższy czas się przenieść do naszego polskiego konkurenta Smile
@up
Ciągle widzę Twoje posty na forum zachęcające userów do przeniesienia się na LucreLab. Nie jestem przeciwnikiem tego programu i również w nim klikam, ale wydaje mi się, ze jeżeli ktoś będzie chciał, to sam zainteresuje się tematem LL. Dla mnie, jak i dla wielu użytkowników najlepszym programem do tej pory był/jest PaidVerts i aktualnie nic/nikt go jeszcze nie pobiło. Oczywiście LucreLab również życzę jak najlepiej Smile
Paypal został przywrócony do wpłat jak i wypłat Idea
Meloman niezła próba : )
(31-03-2015 23:02)dawidek95 napisał(a):  @up
Ciągle widzę Twoje posty na forum zachęcające userów do przeniesienia się na LucreLab. Nie jestem przeciwnikiem tego programu i również w nim klikam, ale wydaje mi się, ze jeżeli ktoś będzie chciał, to sam zainteresuje się tematem LL. Dla mnie, jak i dla wielu użytkowników najlepszym programem do tej pory był/jest PaidVerts i aktualnie nic/nikt go jeszcze nie pobiło. Oczywiście LucreLab również życzę jak najlepiej Smile

Akurat ten mój post był w formie ironicznej. Sam byłem, można powiedzieć że jestem jeszcze w PV. Najlepszy to był a nie jest - zobacz sobie naliczenia od połowy lutego - masakra . Poza tym teraz swap zostanie zrobiony z duża stratą dla każdego kto wczesniej nie sprzedał Bapów. Wiec prosta sprawa że JO nas wszystkich Sex No i po swapie wielka nie wiadoma - coś ala Bux ma byc z tego przynajmniej przez 2 miesiace. Sorry ale cos takiego mnie nie interesuje - naliczenia max po kilka centów.
Co do Lucre to wiem ze jest nowy, ale rozmawiam codziennie z włascicielem i wiem w którą stronę to będzie się rozwijało dlatego to polecam.
(01-04-2015 09:08)vomar123 napisał(a):  Meloman niezła próba : )
Ah no wiem Big Grin
Zmiana przelicznika !!
Z racji że dług PV/MTV zmniejszył się podczas SWAP będzie obowiązywał nowy przelicznik $0.3/600 BAP zamiast $0.35/700 BAP
PayPal podobno odblokował środki (jakieś 1,200,00 $) i jest szansa na dalszą współpracę z PayPal`em. Dodatkowo dobra wiadomość o której napisał wyżej Tomcato. Mam nadzieję, że to nie prima aprilis.
Raczej zbyt poważny temat na żarty, ceny akcji po tym info od razu powariowały Big Grin
Odpowiedz