Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-03-2015 17:04)stalowyzolnierz napisał(a): Witam, piszecie, że akcja nie osiągnie wartości 0.35$, że ludzie na tym już tracą i się wycofują z PV, ale po co są przez Jo zatrudniani programiści, tworzone biura, m.in. polski team. Moim zdaniem Jo by strzelił sobie w kolano, jeśli akcja nie osiągnie takiej wartości. Przecież chce, żeby wszyscy dostali kasę po zamianie BAP i znów ją przepuścili przez system kupwania kampani reklamowych.
wiesz ... to może być i również dobra bajka ... którą ... właśnie ty byś kupił (nie mówię, że jest, mówię że mogłaby być), po prostu budowanie poczucia, że wszystko ma się wyśmienicie, zatrudnimy nowych programistów aby szybciej się rozwijać, stworzymy biuro bo mamy na to kasę ... to co oni na to wydali to kropla w porównaniu do tego ile kasy zgarnęli do programu.
(22-03-2015 17:04)stalowyzolnierz napisał(a): Witam, piszecie, że akcja nie osiągnie wartości 0.35$, że ludzie na tym już tracą i się wycofują z PV, ale po co są przez Jo zatrudniani programiści, tworzone biura, m.in. polski team. Moim zdaniem Jo by strzelił sobie w kolano, jeśli akcja nie osiągnie takiej wartości. Przecież chce, żeby wszyscy dostali kasę po zamianie BAP i znów ją przepuścili przez system kupwania kampani reklamowych.
wiesz ... to może być i również dobra bajka ... którą ... właśnie ty byś kupił (nie mówię, że jest, mówię że mogłaby być), po prostu budowanie poczucia, że wszystko ma się wyśmienicie, zatrudnimy nowych programistów aby szybciej się rozwijać, stworzymy biuro bo mamy na to kasę ... to co oni na to wydali to kropla w porównaniu do tego ile kasy zgarnęli do programu.
Równie dobrze może być to bajka. Dobrze by było jednak, żeby to jeszcze trochę podziałało, żeby się udało kasę odzyskać, a szczególnie tym co sporo zainwestowali. Ja na szczęście nie włożyłem ani centa tylko czas.
mi wystarczy ze cena dojdzie do 0,10$ i wtedy ja Misia Rysia i wypłatę przeznaczę na zwiększenie grupy w Lucre.
Szczerze to dość mam już czekania na kolejne pomysły JO i czytania jakie to zakupy nie poczynił zamiast inwestować w biznes.
Gdyby akcje doszły do 0.35$, to z moich obliczeń wynika, że mógłbym być ok. 450% do przodu. Jednak nikt nie wie, czy akcje dotrą do takiej ceny. Jest to wątpliwe.