Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam 4,066 BAP od 2 dni, dostaje same reklamy po 0,0005 co zrobić żeby dostawać jakieś większe stawki?
Jestem w grupie gdzie powinienem dostawać płatne reklamy, przynajmniej tak pisze :/ TAK!Group 1/15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-03-2015 15:43 przez kroser.)
Witam, piszecie, że akcja nie osiągnie wartości 0.35$, że ludzie na tym już tracą i się wycofują z PV, ale po co są przez Jo zatrudniani programiści, tworzone biura, m.in. polski team. Moim zdaniem Jo by strzelił sobie w kolano, jeśli akcja nie osiągnie takiej wartości. Przecież chce, żeby wszyscy dostali kasę po zamianie BAP i znów ją przepuścili przez system kupwania kampani reklamowych.
Witam niedawno zacząłem zarabianie w paidverts i irytuje mnie pewna rzecz , mam już trzy wykupione reklamy i każda reklama ma maksymalnie 50 klików , da się jakoś je powiększyć ?