Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Fires.pl - wątek główny

Autor Wiadomość
RE: Fires.pl - wątek główny
Sprawdź:
(17-02-2014 11:59)xjointmanx napisał(a):  Sam jesteś dziwny Nie narzekam na Fires i Vexa baranie. Ile już poleciało takich serwisów i boję się trochę o swój czas że zarobie a nie wypłacą ale ryzykuje i mam hajs. A robote mam i bardzo dobrą więc schowaj te swoje mądrości do kieszeni synku na reputy
Po pierwsze synek ja cie nie obrazilem Wink
To jest robota jak kazda inna, tyle ze przy komputerze. Z zarabianiem zawsze wiaze sie ryzyko, a to nie bedzie roboty na drugi dzien, a to cos mi sie stanie, a to nie wyplaca kasy itp. itd. Chcesz zarabiac to zarabiaj, ale chociaz poziom swoich wypowiedzi trzymaj... (Coraz bardziej widze jak na tym forum same gimbusy zagladaja) A tak z ciekawosci sie spytam czym sie niby zajmujesz? xD
Co do porownywania easy/ illy do fires/ efrosy to jest tylko mentalnosc ludzi... Polecaly 2 serwisy i tyle (tez w nich utopilem kase) Ten serwis nie rozni sie niczym innym od firecash, astrocash, neobux, adf.ly... Wszedzie w nich chodzi o zarobek...

A co do reputow... To dajcie wincej!Big Grin wincej i jescze wincejJerk2
Nie da rady aby np. w lokalizatorze kod sam przychodził i nie trzeba było wysyłać sms'a ?
Jak już pytasz to odpowiem Praca przy autach blacharka trochę mechaniki i wszytko mi odpowiada Smile

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
ten szpieg sms coś słabo, wracam do lokalizatora Big Grin
Idzie jeszcze jakoś zarobić? Smile Co Wam najlepiej się sprawdza?
Pieniądze już na koncie Smile
kiedy wypłaty będą z wczoraj? Zależy mi na szybkim hajsie, myślałem, że dzisiaj w nocy wypłaci :c
Serwis realizuje wypłaty w ciągu 24h ?. Dziś wieczorem do północy zlecę i jutro do północy będę miał ;3?
ja zleciłem 15.02 o 10.00 i jeszcze nie mam :[
(17-02-2014 19:40)Krashai napisał(a):  Serwis realizuje wypłaty w ciągu 24h ?. Dziś wieczorem do północy zlecę i jutro do północy będę miał ;3?

Na wypłatę serwis ma czas do 21 dni roboczych, lecz Vex robi co może, by wypłacać jak najszybciej Wink.
Najpóźniej do 2 dni zostają wypłacone pieniążki Smile.
Wątek zamknięty