Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hej kupilem nowy starter 2 taryfy wlaczylem o odzielnym czasie i internet 4 mb a po kilka minutach komunikat
Wykorzystales srodki z pakietu MB na internet, mozesz surfowac z ograniczona predkoscia. Aby przywrocic pelna predkosc doladuj swoje konto.Szczegoly na play.pl
Kupiłem nowy starter - więc posiada środki, a więc nie powinien od razu wywalać. Niestety na nowym również wywala.
Zapewne to problem play'a i okaze się na dniach co i jak. Szkoda tylko że to moje jedyne okno na świat jak to już ujał któryś z forumowiczów.
PS. Wie ktoś może ile idzie karta SIM aero ?
@up
Kiedyś jakieś 3 miesiące, teraz jakiś miesiąc, może nawet krócej. Ja lecę na Aero2 od dawna więc jak coś to pisz na pw. A co do tego neta z Play to mam nadzieje że jutro będzie śmigał bo, ferie się zaczynają w piątek u mnie i fajnie by było mieć szybkiego neta na ferie, eh grunt że Aero2 śmiga i śmigać będzie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2014 00:14 przez kolo33.)