Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna » www.leadnow.pl - Oficjalny wątek

Autor Wiadomość
Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna
Sprawdź:
Bedzie SMS Premium kiedys u Was?

Napisane z TapTalka za pomocą iPhone.
RE: Leadnow.pl - skuteczna sieć afiliacyjna
Na razie nic takiego nie planujemy.
Tak jak ostatnie kilka dni konwersja 20-30%, tak dzisiaj "tylko" 7 Sad
Cóż, wyjątkowo słaby weekend mają niektórzy. Zaznaczam "niektórzy", gdyż na przykład wczorajszy dzień był dla nas jednym z najlepszych w przeciągu ostatnich kilku tygodni (nawet na tle weekendów).
Jak prace nad systemem maskowania linków?
http://prntscr.com/90gjx5 No przepraszam ;/ target wiekowo i rodzajowo ten sam co np 2 listopada gdzie konwersja sięgała mi nawet 15% a dziś ledwo 2 % tragedia straszna ;/

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
To prawda coś jest nie tak dzisiaj też zauważyłem ogromny spadek konwersji.
Dzisiaj na 220 wejść tylko 5 leadów w jednym programie;<
Dzisiaj jest podobnie jak wczoraj źle się to zapowiada z konwersji 25% nagle spadłem na 6-7%. Nie wiem dlaczego tak jest może problemy ze zliczanie leadów u nie których operatorów? Jak na razie mam konwersje gorszą jak na innych serwisach tego typu a stawka jest niższa za leada a od razu nisza by się nie wypaliła jak jadę na niej rok prawie i tak drastycznych zmian konwersji nigdy jeszcze nie było. Może są problemy dla pojedynczych programów np. doładowanie, pobieranie a na reszcie jest ok... Jak będzie źle to będę musiał patrzeć przejść tam gdzie będę miał największe zyski bo jak na razie to mi one spadły o około 60%.... w sobotę zarobiłem 42 zł i to linki podmieniłem o godzinie 10 więc nawet mogło być więcej... a w niedziele 18 zł dzisiaj pewnie będzie to samo a nawet może gorzej bo poniedziałek jest i wszyscy w szkole w pracy...

PS.
Pisząc tego posta wpadły mi 2 leady i konwersja się zapowiada taka jaka była w sobotę może były chwilowe problemy zresztą zobaczymy co będzie pod koniec dnia.
U mnie dzisiaj podobnie jak wczoraj - troszkę powyżej 3%.
Odpowiedz