Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
AstroCash.org - Ogólna dyskusja » Nowy Serwis PPA

Autor Wiadomość
RE: AstroCash.org - Ogólna dyskusja
Sprawdź:
Poprawia się
Today's Earnings:
$1.18

Poprawia się, ponieważ przez ostatnie dni widziałem same zera.Smile
U mnie nic się nie poprawia..
[Obrazek: 7tbhze.jpg]
;]
Brak jakiejkolwiek poprawy:
[Obrazek: bfx75f.jpg]
Nic się nie poprawia
(16-08-2013 10:29)Lusek napisał(a):  Jak tam sytuacja z waszymi blogami? Poprawia się czy wszystko stoi w miejscu? Bo jeśli chodzi o mnie to malutka poprawa była i na tym się skończyło.

Na razie sytuacja jest bardzo skomplikowana dla tych co mieli słowo kluczowe hack i kopiowana treść z innych blogów czy witryn, sytuacja jest napięta przez tych cwaniaków co chcieli wyłudzać kasę przez WIFI i FB dostali po nosie ale przeniosło się to na całe nasze grono ludzi zarabiających na PPA.

[Obrazek: sgbb.jpg]

A to mój rekord dniówki ze wczoraj impreza

[Obrazek: xkeb.jpg]
Ciężko powiedzieć...

[Obrazek: 2713239?AWSAccessKeyId=0R7FMW7AXRVCYMAPT...ldK%2Bc%3D]
Czyli nadal siedzimy w tym samym gó...e Undecided Ja mam nadal slowo hack w opisach i tagach, usunąłem free download i takie tam. Nic nie pomogło...
(16-08-2013 13:28)Lusek napisał(a):  Czyli nadal siedzimy w tym samym gó...e Undecided Ja mam nadal slowo hack w opisach i tagach, usunąłem free download i takie tam. Nic nie pomogło...

Robot google to nie transformers, ze w sekundę po zmianie 3 słów znajdzie się na Twoim blogu i od razu wrzuci go na wyżyny. SEO = CIERPLIWOŚĆ. Dlatego nie ma co się spinać, tylko na bieżąco dodawać wpisy i pracować nad poprawieniem jakości bloga. Z czasem na pewno wszystko wróci do normy.
Dla przykładu na jednego bloga po ataku pingwina normalnie dodawałem wpisy, niczego nie edytowałem, po prostu pracowałem jak wcześniej. Kilka dni temu (o czym pisałem) wszystko wróciło do normy, a nawet przebiło normę, bo wpada jeszcze więcej.
WIĘCEJ WIARY i CIERPLIWOŚCI Panowie i Panie.
Glosy: CMRR (+1)
Odpowiedz