Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Firesub zabrania ukrywania stopki a nie freebiz, wątpię, żeby admin freebiza dał tej osobie bana ponieważ sam straciłby ogromną ilość leadów oraz osobę, które zarabia u niego olbrzymie pieniądze
(21-08-2014 19:35)jarrpi5 napisał(a): Firesub zabrania ukrywania stopki a nie freebiz, wątpię, żeby admin freebiza dał tej osobie bana ponieważ sam straciłby ogromną ilość leadów oraz osobę, które zarabia u niego olbrzymie pieniądze
Nie ważne jaki to serwis i czy zabrania czy nie..
Zyski nie równają się ewentualnej ręce w nocniku.
(21-08-2014 19:35)jarrpi5 napisał(a): Firesub zabrania ukrywania stopki a nie freebiz, wątpię, żeby admin freebiza dał tej osobie bana ponieważ sam straciłby ogromną ilość leadów oraz osobę, które zarabia u niego olbrzymie pieniądze
Jestem na bieżąco z Panem Arkiem i powiem Ci lepiej żeby stopka była na miejscu. Ja mogłem ukryć jak wstawiałem iframe ale pod iframe musiałem taką samą czcionką ją dodać. Także lepiej niech zostaje na miejscu albo się dogadajcie czy stopka programu może być integralną częścią serwisu jeśli wstawiacie w ramkach program
(21-08-2014 11:11)suchy0001 napisał(a): K**asie zarabiający na tym na freebizie (wtftube)..Wielki kij Ci w oczy.Znajdź sobie lepszą niszę.To jest przegięcie.
Nie o takie leady Arek walczył.
Ebola ebolą, ale ja nie wiedziałem, że Kevin Spacey jest z Afryki :O