Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W poprzednim zgłoszeniu chodziło o błędy z kodowaniem tu ich nie ma po prostu nie ma polskich liter w zapisie.
Jeśli uda mi się zmienić pewnie ustawienia to weryfikacje adblokową wyrzucę całkowicie.
(21-03-2019 13:01)WitoldC napisał(a): Czy jest jakiś problem z powiadomieniami email (gmail.com)?
Mam włączone wszystkie powiadomienia na email a od jakiegoś czasu nic nie dostaje.
Jeśli problem tyczy się dnia dzisiejszego to bardzo możliwe że z uwagi na mailing powiadmienia dojdą poźniej, jeśli jutro się nic nie zmieni to sprawdzę bliżej temat.
Cały czas nie dostaje powiadomień o pw.
Mam zaznaczone "Powiadom mnie, gdy otrzymam nową prywatną wiadomość"
Mam też zaznaczone "Dostarcz potwierdzenie: otrzymasz je, gdy wiadomość zostanie przeczytana przez adresata." i chyba nigdy takiego nie dostałem.