Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
COALCO.pl - wirtualna kopalnia węgla » Wydobywaj wirtualny węgiel, zarabiaj prawdziwe złotówki

Autor Wiadomość
RE: COALCO.pl - wirtualna kopalnia węgla
Sprawdź:
Może błąd leży po mojej stronie, spróbuje jeszcze raz zmienić potem Smile
Problem z energia był bo ja nakupowałem jak głupi i mam spokój na najbliższe 1959 dni xD
Cena energii wzrosła drastycznie :o
Nie ingeruję do pewnego stopnia. Ceny węgla wzrastają równomiernie, można powiedzieć.
Prawa rynku. Też mam zapas na szczęście.

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Glosy: coalco (+1), Kurus92 (+1)
Ja jakiś tam zapas też mam. Co prawda nie na najbliższe 5 lat, ale coś tam mam. beka
Potwierdzam otrzymanie nagrody, dzięki Wink .
Glosy: coalco (+1)
Ja również, dzięki. Smile
Glosy: Kurus92 (+1), coalco (+1)
Najnowsza edycja obrotowego konkursu właśnie ruszyła.
Zasady są prawie takie same jak poprzednio. Tym razem nagradzamy osoby polecające użytkowników, którzy osiągają największy obrót na giełdzie węgla oraz częściowo także kontrahentów.

II edycja konkursu zakończy się: 30 kwietnia 2018 roku, godz. 12:00.

Nagrody:

- 1 miejsce: 200,000 t węgla dla osoby polecającej oraz 20,000 t węgla dla kontrahenta
- 2 miejsce: 100,000 t węgla dla osoby polecającej oraz 10,000 t węgla dla kontrahenta
- 3 miejsce: 50,000 t węgla dla osoby polecającej oraz 5,000 t węgla dla kontrahenta
- 4 miejsce: 25,000 t węgla dla osoby polecającej oraz 2,500 t węgla dla kontrahenta
- 5 miejsce: 10,000 t węgla dla osoby polecającej oraz 1,000 t węgla dla kontrahenta
- 6 miejsce: 5,000 t węgla dla osoby polecającej oraz 500 t węgla dla kontrahenta
- 7 miejsce: 2,500 t węgla dla osoby polecającej oraz 250 t węgla dla kontrahenta
- 8-10 miejsce: 1,000 t węgla dla osoby polecającej oraz 100 t węgla dla kontrahenta
Glosy: rachman (+1), Kurus92 (+1), snajper520 (+1), Karimes (+1)
Zarejestrowany Big Grin A co sądzisz o dodaniu możliwości wpłat/wypłat na PayPal czy coś podobnego?
Odpowiedz