(31-05-2016 20:26)rachman napisał(a): Chcesz teorie spiskowe czy baśnie tu składać? Jak coś nawala to zrób zgłoszenie to naprawią bo jak widzisz wiele osób to widziało i piszą tu w tym temacie o tym.
Następnym razem czasu nie będę tracić faktycznie na takich roszczeniowych świeżaków. Masz link to się ciesz i nie sap.
od początku w regulaminie napisane przecież jest ze bonus jest promocją i prędzej czy później było pewne że będą kasować - to program do inwestycji a nie kasy za friko więc to nie dziwne.
Jak tak samo patrzysz na to co dają do czytania jak to co inni piszą to nie dziwne że pewnie przeoczyłeś - a jak nie było to pisz zgłoszenie do nich, proste, a nie tu jakieś roszczenia wywalasz że ktoś dał ci wskazówki bo nie miał linku.
Co do urojonego ataku... słowo pisane nie odzwierciedla emocji
Śmieje się na głos! xD
Tyle wygrać!
1. Co nawala? Jakie zgłoszenie? Ile osób w tym temacie pisało o tym? Dwie czy trzy? To ma być wiarygodne źródło informacji? Coś Ci się porąbało...
2. Słowo "proszę" jest dla Ciebie niezrozumiałe? Grzecznie i kulturalnie o coś proszę, nie ma tutaj roszczenia w kierunku kogokolwiek. Jeżeli takowe jednak widzisz - okulista wymagany.
3. Ale... co to ma do tematu? Nic. Dalej próbujesz zasugerować, że jestem taki a taki. Cham.
4. Napisałeś, że gdzieś w jakiejś wiadomości o konferencji (których jest w pip) było to info. Bardzo konkretna informacja, naprawdę. Jeżeli jesteś czyimś mentorem, współczuje. Poza tym ponownie jakieś pitolenie o rzekomych roszczeniach, że mam zgłaszać do recyclixa... ale co, czemu, po co? Wiesz co piszesz? Piszecie na forum, że konto jest zamykane po 60 dniach więc niepoinformowany pytam u źródła czyli tutaj. Co w tym dziwnego, nie wiem ale Tobie najwyraźniej się wydaje, że jednak to jest coś takiego.
5. "słowo pisane nie odzwierciedla emocji" Ilość emocji w Twoim poprzednim poście jest spora i łatwa do zauważenia (ta frustracja xD). Jeżeli myślisz, że swoimi słowami nie pokazujesz żadnych emocji, to chyba z konia spadłeś i to wysokiego. Pobudka, słowami mówisz o swoim stanie emocjonalnym wiele, nawet za wiele.
GreenVolume, dumny członek
http://zarabiam.com od Dec 2015.