Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
a mnie support ciągle w ch*ja robi z wypłatami rano pisal ze beda wieczorem a teraz ze w poniedzialek. 250zł zarobilem im w 3dni i cięzko im przelew zrobic przed weekendem. Jak tak dalej beda sobie pomiatać i pogrywać to stracą i oni na tym
Ciężko przelew zrobić, bo czekamy na zaksięgowanie środków u operatora, gdyby nie to to już by wyszły. Odrobinę cierpliwości proszę i nie trzeba się denerwować bo Trafisz Support jest tutaj świętym mikołajem jak ktoś pisał
A to przepraszam, bo ja jestem ostatnio rzadko na czacie, tylko inne osoby siedzą. Opierdzielę ich Od rana byłem pewien, że zaksięgują, ale jak widać trochę więcej czasu potrzebują. Mam jeszcze nadzieję dzisiaj wypuścić te wypłaty, a jak nie to w weekend pójdą
PayPal zniknął tylko chwilowo nawet powiem, że sam go wyłączałem ;] nie jest zablokowany, po prostu potrzebujemy chwili żeby coś sprawdzić, ale spokojnie - jeszcze wróci