Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
I co wpadło coś chłopaki? Smile
[Obrazek: irNOYZg5SlOGLVy02SjL-A.png]
coś tam wpadło, u mnie lepiej niż tydzień temu.

Ale pamiętam te czasy, jak było po 90 odnowień. Wydaje mi się, że jakbym zmienił na 1 płatność i w jeden dzień odnowienia by naliczało to by tyle było wlaśnie. Odnowienia 2x w tygodniu to jednak sporo.

patrykkx, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2017.
(21-08-2017 21:28)patrykkx napisał(a):  [Obrazek: irNOYZg5SlOGLVy02SjL-A.png]
coś tam wpadło, u mnie lepiej niż tydzień temu.

Ale pamiętam te czasy, jak było po 90 odnowień. Wydaje mi się, że jakbym zmienił na 1 płatność i w jeden dzień odnowienia by naliczało to by tyle było wlaśnie. Odnowienia 2x w tygodniu to jednak sporo.

A mi sie wydsje ze gdybym zmienik na ef 1.0 to by tak byloWink
Poprawka.
W weekend jest wieksze zainteresowanie, lecz na eforsie jest mniejsze dziwne coś 2 lata w wstecz w weekend notowałem bardzo dobre staty kon powyzej 3% przy stronie i lekkim spamie zarobki sobota niedziela byly znakomite, a teraz co ? Rygorystycznie podchodzicie do Leadów bo ktos ma strone na xxx.pl lub xxx.com lub spamuje na fb zgodnie z wytycznynmi waszego regulaminu. Jedynie to co widze to u was dopuszczało sie takich łamań regulaminu takich jak Konkursy i dostaliscie po dupie ale nie wykorzystujcie innych co promuja programy wg. waszych wytycznych bo z tego co widze to tylko uspokajacie ludzi co chca zarabiac z wami i maja metody ktore nie łamia waszego regulaminu. Statystyki nie kłamia u konurencji ponad 3-4%, a u was 0-1% w week dlaczego? Pewnie to czynnik wakacji ale mi sie wydaje ze to jest czynnik kradzieży i kazdy sie Cieszy przy odnowieniach w PN lub WT i zapomina jak jest dymany... Dziekuje

Edit:
Sprawa druga niedawno 6 moich znajomych wyslalo 6 sms na moj link Dunkierka i co otrzymalem 2 leady...

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
Glosy: Eldarix (+1)
ten co Big Grin
Trochę to dziwnie, że odnowienia wpadają mi jako zwykłe leady, te za akywację Smile
Serio bardzo podejrzane z tą konwersją. Na innym serwisie coraz lepiej mi idzie i widzę spory progres. Szczególnie właśnie w weekendy, gdzie konwersja jest wyższa niż w tygodniu, a co za tym idzie, zarobki też Wink Także nie wiem, skąd w ogóle taka teza, że w dni weekendowe jest gorsza konwersja niż w tygodniu. Toż to nawet nie jest logiczne Big Grin
Glosy: Rak (+1), mikiniki (+1)
Logiczne to może nie jest, podobnie jak promowanie konkurencji w dziale innego portalu. Niemniej jednak Partnerzy działający u nas od przynajmniej od roku zdążyli zauważyć taki wzorzec zachowań użytkowników, wyjątkami były tu konkursy i promowanie streamów wydarzeń sportowych w weekendy, które są obecnie zakazane z wiadomych względów - nacisków ze stron operatorów (zwłaszcza Plusa powiązanego z Polsatem).
Proponujemy stopniowe testowanie odpowiednich momentów do promocji, możliwe, że bardziej opłacalne będzie skupienie na innych dniach niż trwanie przy dokładnie tym samym co stosowane było u konkrecji i oczekiwaniem identycznych rezultatów.
U mnie w weekendy jest wiecej leadow; konwersja jest mnirjsza bo w tygodniu konwersje ratuja odnowienia;
Taa napisałem ze 6 moich znajomych wyslalo 6smsow, a otrzymalem 2 leady co jest grane, a to co ruchacie jak mozecie bo musza sie odbic z kar...

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
Odpowiedz