Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj 3$+ dziennie poświęcając kilka minut na TwitchFollows!
Z tego co zauważyłem oferty nie wyskakują mi dopóki nie odświeżę strony, często się zdarza, że wyskakuje mi ta "1" przy follow offers, ale po odświeżeniu po prostu znika, tak jakby ktoś wystawił minimalną ofertę i została wyklikana w kilka sekund
Można zrobić odświeżanie strony co minutkę i dodać zeby szukało napisu "You've completed all available offers!" czy "You've completed all available follow offers!"jak go nie ma to są oferty i wywal alert.
RE: Zarabiaj 3$+ dziennie poświęcając kilka minut na TwitchFollows!
Page Monitor działa dużo lepiej od auto odświeżaczy, ale możliwe jest, że wysyła czasami jakieś puste sygnały? Na drugim monitorze cały czas mam Twitchfollows włączone i jak tylko jest sygnał to odświeżam, może 3-4 sekundy mijają i nic nie ma.