Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Gokano.com - w końcu porządny serwis z nagrodami?
Sprawdź:
(26-08-2015 14:13)Gokano.com napisał(a): We wrześniu powinna pojawić się nowa opcja zdobywania punktów Prawdopodobnie pod koniec września. Proszę tego jednak nie traktować jako obietnicę, ale będziemy się starać.
Koszulki dla Gold Memberów przybędą do nas w przyszłym tygodniu, więc w przyszłym tygodniu zostaną też wysłane
Zebrałem ponad 20 znajomych, mam golda, ale jak odebrać koszulkę?
(27-08-2015 10:47)QpiterQ napisał(a):
(26-08-2015 14:13)Gokano.com napisał(a): We wrześniu powinna pojawić się nowa opcja zdobywania punktów Prawdopodobnie pod koniec września. Proszę tego jednak nie traktować jako obietnicę, ale będziemy się starać.
Koszulki dla Gold Memberów przybędą do nas w przyszłym tygodniu, więc w przyszłym tygodniu zostaną też wysłane
Zebrałem ponad 20 znajomych, mam golda, ale jak odebrać koszulkę?
Na gold membera nie trzeba zebrać przypadkiem 30 znajomych?
O restocku tak, jak wyżej jest informacja na facebooku. Ale martwi mnie raczej branie udziału w następnym skoro nie uświadczyliśmy żadnego info i pewnego dnia wysyłki nagród z poprzedniego.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2015 20:07 przez CrisPL.)
Pisaliśmy na fb, że nagrody z ostatniego restocku zostaną wysłane na początku września. Teraz mogę uaktualnić informację, że będą wysyłane pod koniec przyszłego tygodnia.
Jutro wysyłamy koszulki dla Gold Memberów zarejestrowanych przed 7 lipca Koszulki są naprawdę super, a nadruk jest złoty - ciężko to dobrze uwiecznić na zdjęciu, trzeba zobaczyć na żywo.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-09-2015 20:41 przez Gokano.com.)