Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja napisałem, że będę zarabiał na fanpage (link, link, link itp.), a następnie dodałem, że też troszkę w komentarzach i grupach i żyję i zarobiłem ponad 5K na tym serwisie
(18-08-2014 21:30)Cris7 napisał(a): U mnie też dziś bardzo niska konwersja. 3% a kilka dni miałem około 10%. + jestem pewien, że jeden lead powinien być dodatkowo na 100% a go nie ma.
Każda z takich sieci uwala leady i każdy dobrze o tym wie więc nie ma co płakać
(18-08-2014 21:22)piciaszek napisał(a): U mnie chyba nagłe wypalenie kilkumiesięcznej niszy.. Choć mam nadzieję, że jest to spowodowane wyjazdami kochanych jeleni i wszystko wróci do normy
(18-08-2014 21:30)Cris7 napisał(a): U mnie też dziś bardzo niska konwersja. 3% a kilka dni miałem około 10%. + jestem pewien, że jeden lead powinien być dodatkowo na 100% a go nie ma.
(18-08-2014 21:32)Roro napisał(a): Każda z takich sieci uwala leady i każdy dobrze o tym wie więc nie ma co płakać
Tak wiem, ale chodzi mi o to, że wczoraj urlop i ok a dziś już inaczej hehe.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-08-2014 21:51 przez Cris7.)