Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT.» Stabilny program! Zarabiaj od 1$ do 200$ dziennie! Z 1$ mamy 0,47$ zysku! Zarabiaj również bez inwestycji! Warto sprawdzić!
Witam,
Niedawno założyłem konto w programie. Zauważyłem że każde 25punktów bap wymieniane jest na reklamy o łącznej wartości 1,25 centa, niestety większość reklam jest po 0,0001 centa. Dziennie łącznie to daje 10 centów. Czy jeśli kupię filtr reklam i ustawię próg od 10 centów, to będzie do kliknięcia jedna reklamy po 0,1$?
Mógłbyś wypłacić równowartość Twoich punktów BAP, skasować konto i założyć nowe. Ale zawsze jesteś czyimś refem. Każdy kto nie zarejestrował się z czyjegoś reflinka jest refem Jo (założyciela PV i MTV).
Witam kupiłem za 1 $ kampanię reklamową. Kiedy mogę się spodziewać naliczeń ?
Jak na razie są te micro ad packi a reszta ? Brak. Dostanę główne płatne reklamy ?