Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@miniek wielkie dzięki program elegancki
@darkmatthew a robisz wszystko jak trzeba? Z czyszczeniem ciasteczek itd? Jak tak to powinno zaliczać. Ja też jade na jednym adresie tylko zmieniam nr mieszkań. Jeszcze żeby maile przychodzily szybciej to juz wogole
Jednak zaliczyło mi wszystkie 10 na 10 ;D więc znalazłem sprawdzony sposób.
Co do przychodzenia maili to najszybciej z tego co sprawdzałem wpadają na interie.
Ten co opisałem na poprzedniej stronie, z adresem tym samym tylko inny numer domu, numer telefonu ten sam tylko inna ostatnia cyfra, i do tego data urodzenia ta sama, tylko różnica zawsze była w roku. Wszystko poprzedzone zawsze czyszczeniem ciasteczek i zmianą IP przez Hot Spota.
A no to też tak robię ale zawsze zmieniałem datę urodzenia. Dobrze wiedzieć że nie trzeba ale w hotspocie jest limitowana ilość ip i po pewnym czasie już się powtarza. Miałeś tak? Bo ja tak i potem już na tych samych było i nie mogłem robić.
Na razie jeszcze tak nie miałem, bo korzystam z niego od 3 dni w sumie, więc dużo tych IP nie wykorzystałem. Po za tym robię tylko 10 akcji dziennie na razie, ze względu na to, że na więcej nie mam czasu niestety ;/
A jeszcze jedno to na te 10 akcji wczorajszych potwierdziłem maile tylko na 7 a i tak zaliczyło 10 ;D
aa jak 10 akcji dziennie to jeszcze porobisz
mi się już kończą opcje i nie wiem co robic
no bo też przyjdą ale wtedy serwis może szybciej paść dlatego lepiej poczekać ale 7/10 to nie tak źle
Do tego jeszcze przy okazji jak zmieniam IP i czyszczę ciasteczka to na tego samego maila co sarenze robię acouve z mypay i w takim samym czasie zaliczam 2 akcje na raz, więc nie jest tak źle ;]