Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W sensie adres domeny ;D
z o2.pl na go2.pl itd, bo zakładając na o2.pl masz 4 domeny i widocznie serwis uznaje je także jako inne adresy mailowe, a wszystko przychodzi na jedną skrzynkę
Ja chyba i tak zostanę tylko przy sarenzie, chociaż jeszcze ciekawe może być offersclick, bo jest na tej samej zasadzie i nawet przez tego samego wydawce stworzone, co sarenza ;D
Panowie co polecicie do zmiany IP żeby móc wykonywać sarenze oprócz hostpota ale tak żeby nie zamulało? Bo po pewnym czasie hostpot już powtarza IP i nie zrobi się już sarenzy
hideman . jest poręczny , szybki i darmowy
hotspot shield vpn jest półzłośliwy - otwiera jakieś karty w przeglądace , a hideman jest w 100 % czysty i wygodny
Mi wczoraj na 10 sarenzy zaliczyło 8 a wszystkie na ten sam adres tylko inny numer domu, oraz na prawie identyczny numer telefonu (zmieniałem tylko ostatnią cyfrę).