Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wie ktoś jak mogę przenieść pieniądze z powrotem z salda Bank Wire do salda PV? Dopiero po przeniesieniu zauważyłem, że ta opcja jest tylko w jedną stronę
Wie ktoś jak mogę przenieść pieniądze z powrotem z salda Bank Wire do salda PV? Dopiero po przeniesieniu zauważyłem, że ta opcja jest tylko w jedną stronę
Sam sobie odpowiedziałeś
Ale możesz za to kupić np. akcje i sprzedać (stracisz 0.25%) i wtedy znowu będziesz miał kase na koncie MTV
(18-02-2015 13:06)Sampel44 napisał(a): @[Papass], spróbuj Transfer from bankwere --> Transfer to PV earnings balance.
Pokaż mi taką opcje mądralo...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-02-2015 13:13 przez olekn1.)
Mój błąd. Zasugerowałem się Paypalem i sądziłem, że też się tak da.
Nie chciałem nikogo wprowadzać w błąd, panie wszystko wiedzący.
Napisałem żeby spróbował nie napisałem, ża na pewno się tak da
(18-02-2015 13:19)Sampel44 napisał(a): Mój błąd. Zasugerowałem się Paypalem i sądziłem, że też się tak da.
Nie chciałem nikogo wprowadzać w błąd, panie wszystko wiedzący.
Napisałem żeby spróbował nie napisałem, ża na pewno się tak da
No spoko, ale od niedawna tak mnie zaczeły irytować te wszystkie bezsensowne posty i nie wiem, czy w ogóle jest sens wchodzić w ten temat
(18-02-2015 13:24)Sampel44 napisał(a):
Cytat:Może nie wszystko, ale więcej Lol
To dobrze bardzo się z tego cieszę.
Napisałem przecież, że się pomyliłem.
Tylko te procesory, na których da się kupować tylko adpacki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-02-2015 13:29 przez olekn1.)
Cytat:If you have a missing deposit, or a cashout that says completed/ok but you claim you haven't received it - if you haven't yet open a ticket about it in the "missing deposit" section and wait for a reply. I've authorized the mods to delete any such posts on the forums as they're useless to post on here and will not get us to check your ticket any sooner.
*regarding some missing Payza cashouts which there's been an increase of last week - they show as paid but not delivered to the user, the issue is in most cases that you entered the wrong payza email or have some sort of limits on your account, that's why the cashout isn't sent. Whatever the case is submit a ticket and wait for the answer.