Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(09-02-2015 14:45)Tropek napisał(a):  
(09-02-2015 13:51)VoreCC napisał(a):  Najprostszy możliwy własny "skracacz"- zróbcie nowego bloga na bloggerze, np. doladuj50.blogspot.com, w kodzie ustawcie przekierowanie na SUBSMS. Załóżmy że spam z jednego konta- jeden blog

Jak zrobić takie przekierowanie?

Tutaj masz jak zrobić przekierowanie na bloggerze: link
Glosy: rekki (+1)
Czy wam się wydaje, że ludzie częściej klikają w skrócony link i obrazek pod postem czyli spam pospolity niż w bloga tematycznego? Testuje równocześnie i zwykły link i bloga i statystyki wejść 45/15, myślałem, że będzie całkowicie odwrotnie Jerk
(09-02-2015 14:55)redo napisał(a):  u mnie 200 leadów wystarczyło na podniesienie stawki
Pisałem, że chodzi o drugie podniesienie stawki. Specjalnie napisałem to drukowanymi literami ;p

(09-02-2015 14:58)forumisko napisał(a):  Możesz mieć i 1000 i mogą Ci nie podnieść, wszystko zależy od "zyskowności".
Wiem o tym, dostałem odpowiedź, że mam za mało leadów, a nie, że były zbyt mało zyskowne, więc 300 leadów to za mało Wink
Drugie podniesienie stawki też dostałem po 200 leadach.

redo, dumny członek http://zarabiam.com od May 2014.
(09-02-2015 15:51)Flejva napisał(a):  Link

Taki post dzisjaj zobaczyłem , nie wydaje mi sie aby potencjalny odbiorca chciał tyle czytac..
A potem sie dziwia ze jeden lead na 1000 wejsc..

A co ma 1 lead na 1000 wejść do długiego tekstu? beka
Skoro ktoś wszedł, to znaczy, że zainteresował go tekst lub zdjęcie, a to, że wpada mało leadów, znaczy, że wchodzący przeczytali regulamin, bali się podać numer albo byli już zapisani do subskrypcji, czy tam inne takie różne rzeczy Wink
(09-02-2015 15:36)Pussika22 napisał(a):  Ten leadmore to jakaś ściema kurde chyba...
Zrobiłem traffic na ponad 200, a nic mi nie naliczyło - Robiłem w tych pobieraniach. :/

Sam jesteś ściema, pobieranie i filmy online mają najniższą konwersję z reguły, bo 90% użytkowników internetu wie, że takie programy/filmy mogą znaleźć bez problemu na internecie za darmo (nie podając nr.), a SMS wysyłają tylko najwięksi napaleńcy np. psychofanki 50 twarzy greya tudzież Igrzysk śmierci i innych typowo gimbusiarskich filmów

BTW. Pod filmy bardziej polecam programy HotCash.
(09-02-2015 18:36)nykkusek napisał(a):  Sam jesteś ściema, pobieranie i filmy online mają najniższą konwersję z reguły, bo 90% użytkowników internetu wie, że takie programy/filmy mogą znaleźć bez problemu na internecie za darmo (nie podając nr.), a SMS wysyłają tylko najwięksi napaleńcy np. psychofanki 50 twarzy greya tudzież Igrzysk śmierci i innych typowo gimbusiarskich filmów

BTW. Pod filmy bardziej polecam programy HotCash.

Co?
Jeśli wychodzi jakiś w film w kinach i nie ma dobrej wersji w internecie - to wtedy ten 90% nie ma innego wyjścia niż wysłać sms, no ale już duża część osób z tego wie o subach.

Co do pobierania - konwersja zależy od tego jaki plik "oferujesz" no i oczywiście w jaki sposób.
(09-02-2015 15:36)Pussika22 napisał(a):  Ten leadmore to jakaś ściema kurde chyba...
Zrobiłem traffic na ponad 200, a nic mi nie naliczyło - Robiłem w tych pobieraniach. :/

Ponad 200UU i nic nie naliczyło?Chłopie przecież przy TYLU UU to powinieneś mieć najmniej 50 leadów.Ach to LeadMore oszusty jedne.
Glosy: matek697 (+1), Revoltan (+1)
(09-02-2015 18:42)matek697 napisał(a):  Co?
Jeśli wychodzi jakiś w film w kinach i nie ma dobrej wersji w internecie - to wtedy ten 90% nie ma innego wyjścia niż wysłać sms, no ale już duża część osób z tego wie o subach.

Co do pobierania - konwersja zależy od tego jaki plik "oferujesz" no i oczywiście w jaki sposób.

Odnoszę sie do tego co napisał tamten gościu, często widziałem tutaj jak ludzie wstawiali SS'y z konwersją na pobieraniu/filmach i często na parę k UV było 10 leadów Wink
Dobrze o tym wiem, że gdy jest jakaś premiera to parenaście leadów wpadnie, ale konwersja jest o wiele niższa aniżeli na innym programach, nazwijmy je typowo pod spam (doładowania, iphone itp)
Przez to Orange mi spadła konwersja, że hoho :/
Odpowiedz