Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(16-02-2015 19:33)freestyper napisał(a): Z tymi planami np 170% jest tak ze jak zainwestuje jakas czesc pieniedzy to bedzie zwrot p okolo 127-180 dni dobrze rozumiem ?
Możesz kupić za $ oraz za BAPy. Ceny mogą wzrosnąć jednak nie wiadomo do jakiego poziomu i w jakim czasie Jakiś tydzień temu cena była ok 0,04$ (ok 190BAP) za akcje, także sam widzisz jak cena podskoczyła. Ale nikt Ci nie da gwarancji że za jakiś czas znów nie spadnie do takiego poziomu.
Jestem w grupie 1, i dzięki pewnej grze podwoiłem swoje BAP 6'cio krotnie, to prawda, że naliczenia już ją - ok. 0,40$ 2 dla grupy 1 w 70 reklamach . Zastanawiałem się nad kupnem akcji za BAP i sprzedaniu ich drożej, ale nie wiem czy cena jeszcze wzrośnie i o ile.
(16-02-2015 19:33)freestyper napisał(a): Z tymi planami np 170% jest tak ze jak zainwestuje jakas czesc pieniedzy to bedzie zwrot p okolo 127-180 dni dobrze rozumiem ?
Te 186% i 250% zamykały się średnio po 90 dniach, a też miały szacunkowo 127-180.