Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(16-02-2015 16:06)Giorgios napisał(a): Słuchajcie planuje sprzedać moje 300k bap oraz odzyskać pieniądze.. więc najpierw sprzedaje Bapy za sharesy, następnie sharesy za $ i wypłacam tak ?
Na początku nie interesowałem się jakoś akcjami, ale pamiętam, że po tych wszystkich ostatnich problemach jedna kosztowała około 190 BAP, teraz wzrosło już do 290. Jak myślicie dużo jeszcze pójdzie w góre? Na jakim poziomie utrzymywały się przed tymi jajami z dużym naliczeniem?
ja odzyskałem tyle BAP-ów ile mi zabrali..równe 57000 więc posprawdzajcie dokładnie czy wam się zgadza czy nie
poza tym podobno z naliczeniami zaczał już od pierwszych 3 najniższych grup i sprawdza crona czy aby nadal nie kradnie bapów
akcje idą już w górę więc można się spodziewać dalszego wzrostu...ludzie zaczynają inwestować w nowe plany i akcje więc przestawiają się bardziej na MTV niż PV..obawiają się że PV zostanie bux-em a co będzie??/ nie wiadomo
Mam pytanko odnośnie MTV. Zakupiłem plan od innego użytkownika i gdzie mogę go znaleźć (podglądnąć) ? W zakładce My Investments nic nie ma.
EDIT: Sam sobie odpowiem, plan czeka na zatwierdzenie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2015 19:19 przez Cinkowsky13.)