(18-11-2013 21:52)domin_dz napisał(a): (18-11-2013 21:20)elo13 napisał(a): nie bylo i raczej dzis nie bedzie, czas sie przenosic gdzies indziej, bo tu i tak w sumie dosc slabe stawki sa. odnosze dziwne wrazenie, ze jak wpadnie vex to wytlumaczy sie problemami osobistymi i kazdy go znow pokocha 
@edit serwis w sumie wydaje mi sie, ze mozna juz wrzucic do scamu, bo rafal piatkowski byl wlasciceilem upcash.pl z ktorym bylo podobnie pare wyplat na zachete, no i olanie wszystkiego. zglaszam temat.
No weź mnie nawet nie załamuj ;/
tez jestem zdenerwowany, ale co poradzic, na firegifts na czacie tez wypisuja juz rozne rzeczy glownie kiedy restock, gosc sie moze rozplynac albo wrocic i wyslac wyplaty, choc chyba wiekszosc wie jak to bedzie... ma zarejestrowana firme, wiec jesli jest tutaj jakis gosc co ciagnie 500/dzien to moze sie dla rafala zle skonczyc

ja juz sie na icharge przenioslem, Wam tez to polecam.
@edit demon jestes w sumie jeszcze swiezak i nie pamietasz co to byly za czasy upcasha, wiec wydaje mi sie, ze nie przesadzam oczywiscie to, ze wroci i wysle wyplaty tez jest prawdopodobne.