Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy
Sprawdź:
Widzę, że duża część surowców jest już do kupienia za 0,0001 golda.. jedna zaleta, bo już cena bardziej nie spadnie, ale 2 razy mniej na surowcach niz jeszcze tydzień temu zarabiamy..
Pytanko odnośnie nowej opcji w grze, a mianowicie tych "własnych państw" . Na czym polega ta opcja ? Czy w tym wypadku podatki trafiają dalej do naszego rzeczywistego kraju (Polska), czy do tego do którego ewentualnie wstąpiliśmy ?
Po krótce są to kraje, które mają właściciela i podatki idą do jego kieszeni, są też bonusy ale nie wszystkie kraje dają bonusy w postaci surek czy golda, killam np ma bonus - zapewnienie, że nigdy jego kraj nie bedzie okupowany ani żaden obywatel bo pomoże w uwolnieniu się ja preferuje jednak materialne bonusy
A ja jestem w Private countries i nie mogę go opuścić klikam Drop citizenship i nic dodam że odczekałem już ponad 3 dni
Udało się opuścić dziwne to jest trochę żadnego komunikatu flaga się nie zmieniała a ja nie miałem obywatelstwa.Dołaczyłem do Chadu a ktoś może wie jak dołączyć do Polski czy automatycznie jestem po rezygnacji w kraju w którym się zarejestrowałem ???
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2013 22:25 przez MarketGlory.)
Creepy zarabiamy na wydobywaniu zlota gdy wydobycie kosztuje 1600 albo mniej. Sprzedarz surki nie ma sensu bo zarobisz mniej. A kupuj od polaków jak chcesz . Prywatne Państwo daje po prostu możliwość samemu ustalania praw i podatków. To jest fajna inwestycja jak robisz dobre bonusy ale 65 golda trzeba na takie państwo mieć. Aktualnie najbardziej opłaca się dojść do państwa Chad (Czad) bo są tam najlepsze bonusy. Pozdrawiam