Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
TAT PRO – który wdrożony powinien być w okolicach koniec maja/ czerwiec - będzie to zestaw narzędzi marketingowych, niezbędnych do promowania swojego biznesu w Internecie. Niezależnie czy prowadzisz sklep internetowy, stronę, bloga, kanał z vlogami, czy sprzedajesz coś za pośrednictwem internetu lub prowadzisz tradycyjny biznes, który chcesz reklamować w Internecie – TAT PRO da Ci tę możliwość.TheAdsTeam PRO będzie wyposażony w kreator stron lądujących (tzw. landing page), kreator banerów reklamowych, autoresponder, manager do promocji na platformach społecznościowych (social media manager), usługę hostingową i w inne narzędzia marketingowe. TAT PRO będzie można połączyć z takimi systemami marketingowymi, jak np. GetResponse, co da ogromne możliwości rozwojowe i promocyjne. Dostęp do platformy ma kosztować zaledwie od $30 do $50 miesięcznie.
jasne że dobry im wiecej produktów wspomagających samego reva i jego po cześci finansujących tym lepiej dla nas, a TAT pro był zapowiadany od samego początku także proszę się nie doszukiwać jakiś ukrytych znaczeń itd.
Niektórzy mylą TheAdsTeam Pro z tym dziwnym tworem TheAdsPro.
TheAdsTeam Pro to kolejna platforma od właścicieli TheAdsTeam.
Natomiast TheAdsPro to jakiś tam program revshare ( nawet nazwy oryginalnej nie wymyślili).
cześć, mam do Was pytanie - warto wejść w ten program teraz? chcę dopiero zacząć przygodę z hyipami i pytanie czy to jest program dla osób, które chcą dopiero zacząć, czy lepiej żebym szukał/obserwował czegoś co dopiero będzie wchodziło na rynek? wchodząc w to teraz, mam realną szansę wyjść na czysto, a nawet coś zarobić czy raczej nie, bo za duże ryzyko? bo z tego co wiem to program chyba działa od października tamtego roku. pozdrawiam.