Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mnie też zahaczył mam jakąś złą passę najpierw pierwszego bloga 2 sierpnia gdzie ciągnął już średnio 170$ dniówki a teraz nowego 2 tygodnie miał na hostingu w USA i ch*j w google tylko tagi się pojawiają :/
sluchajcie mam problem. Zaktualizowalem Wp do wersji 3.6 i teraz jak chce sie zalogowac do panelu admina to pokazuje mi sie taki komunikat:
: Call to a member function add_menu() on a non-object in /home/u424267375/public_html/wp-content/plugins/wp-native-dashboard/langswitcher.php on line 28
Wcześniej też był atak pingwina i jak wyszli Ci ludzie co oberwali? Samo wróciło do normy? Niech się wypowiedzą, bo z tego co zauważyłem to masakrycznie duża liczba osób teraz oberwała, ciekawe dlaczego...