Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
(30-05-2014 14:15)piotrekprorok napisał(a): @Kiljan, proszę o poważną odpowiedź myśleliście nad wprowadzeniem w FireSub koła fortuny, takiego jak w FireCash?
System stawek w firesubie jest zupelnie inny niż w firecashu więc tutaj trzeba byloby stworzyć zupełnie nowy system do koła, aczkolwiek w przyszłości będą na pewno jakieś dodatki motywujące, jednak nie na zasadzie koła a miesięczne opierające się na ilości leadów.
(30-05-2014 14:24)Szaman1644 napisał(a): Teraz wszystko tzn. odnośnie podwyższenia stawki kierować na meila, czy można napisać po prostu do ciebie priva?
Wie ktoś może co mam zrobić jak blokada na kontach fb skończyła się kilka dni temu a wciąż jak napiszę coś to jest o niej info ? Oprócz pisania do nich bo jak zobaczą moje wpisy to na pewno mi nie odblokują