Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
(06-02-2015 22:11)Pawel1178 napisał(a): Jemu chodziło o pierwszy dzień na świeżym multi na forum
Ale czemu wy zawsze uważacie, że ktoś kto ma 1 post na forum nie może zarabiać więcej od was? to tak jak by killer zalozyl konto dodal swoje wyplaty ( jako np drugi jeg post) i tez byscie pisali ze to jakies multi konto i nie mozliwe ze taki no name moze zarabiac w necie taka kase. Forum jest ogolno dostepne wiec kazdy moze wejsc i poczytac.. Zarobic a dopiero po czasie zaczac sie udzielac na forum.. Znam to z doświadczenia, tez na poacztku zanim zacząłem pisac co kolwiek tutaj to miałem juz jakieś grosze w seici zarobione..
(07-02-2015 10:13)szykiryki napisał(a): Chłopcy, jeśli chodzi o orange to była informacja, że system ma być modyfikowany od 7.02. od godziny 20 do 9.02 do 9 rano, ale kto wie, na ile będą się trzymać sztywno tych godzin...
@[patulsky1337] Info od szykiryki ; D kilka postów wstecz xD dopiero od 20 godziny i dlatego tak ;D
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
(08-02-2015 13:24)asiorek napisał(a):
(06-02-2015 22:11)Pawel1178 napisał(a): Jemu chodziło o pierwszy dzień na świeżym multi na forum
Ale czemu wy zawsze uważacie, że ktoś kto ma 1 post na forum nie może zarabiać więcej od was? to tak jak by killer zalozyl konto dodal swoje wyplaty ( jako np drugi jeg post) i tez byscie pisali ze to jakies multi konto i nie mozliwe ze taki no name moze zarabiac w necie taka kase. Forum jest ogolno dostepne wiec kazdy moze wejsc i poczytac.. Zarobic a dopiero po czasie zaczac sie udzielac na forum.. Znam to z doświadczenia, tez na poacztku zanim zacząłem pisac co kolwiek tutaj to miałem juz jakieś grosze w seici zarobione..
hehe
Co do konwersji o -1% więc nie ma tragedii moi drodzy