Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Co do wypłaty to rachunek dla osób fizycznych.. Ja rozliczam się w kwietniu czy coś, bodajże 18% od kwoty powyżej 3089 czy coś
Zwiększanie stawki zależy od zyskowności, ale tutaj dostaniesz podwyżkę o konkretną sumkę, a nie 10 gr jak na pewnym serwisie kontakt: [email protected]
(27-07-2014 00:21)piciaszek napisał(a): Co do wypłaty to rachunek dla osób fizycznych.. Ja rozliczam się w kwietniu czy coś, bodajże 18% od kwoty powyżej 3089 czy coś
Zwiększanie stawki zależy od zyskowności, ale tutaj dostaniesz podwyżkę o konkretną sumkę, a nie 10 gr jak na pewnym serwisie kontakt: [email protected]
A skąd oni będą wiedzieć o tych pieniądzach z freebiz'a? Skarbówka dostaje jakieś info?
(27-07-2014 00:21)piciaszek napisał(a): Co do wypłaty to rachunek dla osób fizycznych.. Ja rozliczam się w kwietniu czy coś, bodajże 18% od kwoty powyżej 3089 czy coś
A skąd oni będą wiedzieć o tych pieniądzach z freebiz'a? Skarbówka dostaje jakieś info?
Oczywiście że tak. Podajesz pesel zlecając wypłatę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2014 10:28 przez mikiniki.)