Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
Jaki program jest tutaj najlepszy ? I najlepie promowac za 7,50zl z jednym odnowieniem czy za 2,50zl z 3 odnowieniami ?
@up Zależy od niszy, moim zdaniem lepiej za 7,50 może mniej ledów wpadnie ale wychodze z założenia że prędzej wpadnie jeden za 7.5 niż trzy za 2.5
ja to w ogóle nie wiem jak stawki dopasować xd
Pomyśl czy ludzie którzy mają dokonać aktywacji mają dużo pieniędzy na koncie Wink
Dziś wprowadziliśmy kolejne zabezpieczenia i nowe rozwiązania przeciw atakom. Mamy nadzieję, że to już koniec problemów z atakami. Prosimy o zgłaszanie jakichkolwiek problemów / uwag na nasz adres: [email protected]
(26-08-2014 13:30)eforsa napisał(a):  Dziś wprowadziliśmy kolejne zabezpieczenia i nowe rozwiązania przeciw atakom. Mamy nadzieję, że to już koniec problemów z atakami. Prosimy o zgłaszanie jakichkolwiek problemów / uwag na nasz adres: [email protected]

Problem zgłoszony na maila.
Czy jest możliwe żeby odnowienia przybyły mi we wtorek? Bo.z samego.rana mam 2 leady bez promowania
(26-08-2014 14:09)luxiorsan napisał(a):  Czy jest możliwe żeby odnowienia przybyły mi we wtorek? Bo.z samego.rana mam 2 leady bez promowania

Może ktoś kto był w subskrypcji dopiero dzisiaj doładował konto Wink
Pomoże ktoś ? Tak czytam all pod programem i zgłupiałem Rolleyes
Wstawiając link na stronę do filmu ma on wyglądać tak jak w kreatorze czyli : htp://fullhd.pl/ogladaj/nazwa filmu
czy do niego mam dodawać jeszcze swój link ref ?
Gdy dodaję link ref to całe ustawienia filmu się resetują czyli zdj. zajawka z yt itd.
(26-08-2014 15:49)adam064732 napisał(a):  Pomoże ktoś ? Tak czytam all pod programem i zgłupiałem Rolleyes
Wstawiając link na stronę do filmu ma on wyglądać tak jak w kreatorze czyli : htp://fullhd.pl/ogladaj/nazwa filmu
czy do niego mam dodawać jeszcze swój link ref ?

Nic nie musisz dodawać.
Glosy: adam064732 (+1)
Odpowiedz