Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Multiklik.pl nowy serwis

Autor Wiadomość
RE: Multiklik.pl nowy serwis
Sprawdź:
Co Wy chcecie Zgłaszać? To jest Losowe, ja czekam na 3 nagrody serwis jest super. Dodatkowo upomne, ze wcześniej było wygrać łatwiej, teraz klika ponad 100 Uzytkowników.
o 12 kliknalem 59 sekunda, po zaladowaniu wyskoczylo, ze 4 sekundy przed 12, płacze? Nie... a Wy tak.
Wiadomo, że inne stanowisko zawsze ma osoba, która już wygrała, a która w ogóle nie wygrała tam Tongue
Ja tam z serwisu jestem zadowolony Wink Konkurencja jest i trzeba się starać Smile
Jeszcze kilka dni temu, jak grać można było przez 24h na dobę to nie było problemu, poza tym było mniej osób. Teraz już trzeba mieć szczęście.
Wiadome że każdy chce wygrać.. ale wy się tak napalacie się szook ;o Ten szuka botów, następny chce zgłaszać, jeszcze jeden robi jakieś obliczenia.. następny mówi że to.. cytuję: 'chore'. Niedługo z nerwów że nie wygraliście to będziecie rzucać myszkami, klawiaturami, latptopami, tabletami o ścianę.. Jeżeli dla Ciebie koleś to jest chore to nie graj i nie spamuj. do kolesia który chcę to zgłaszać też radze nie grać i nie spamować.. zamknijcie się w czterech ścianach i czatujcie cały dzień na pełną godzinę. Tylko nie piszcie co godzinę że wam się nie udało.
No Wink
Glosy: adik0070 (+1)
Ja miałem raz 06 i byłem 3.. Przecież to nie możliwe..
Mam pytanko jedno jak wygrałem to w jaki sposób skontaktują się ze mną ???
Drodzy Koledzy i Koleżanki wnoszę o spokój Smile nie każdy będzie wygrywał codziennie Tongue niektórzy pewnie dopiero za jakiś czas wygrają swoją pierwszą nagrodę, ale co wy i gdzie chcecie zgłaszać? ja wczoraj nie wygrałem i dziś zanosi się że też mi się nie uda Tongue i nie płaczę, teraz miałem 12:59:59:10 dziś przed czasem klikam Tongue póki co najważniejsze jest to, że wygrywa ktoś i pierwsze paczki dotarły do tych co wygraliSmile życzę powodzenia pozostałym do 24 daleko jeszczeSmile

MistrzYoda, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2012.
Jak niemożliwe, co Ty bredzisz, rób wyjazd z tego serwisu jak masz tak pisać
(06-05-2012 12:05)cloud14 napisał(a):  Mam pytanko jedno jak wygrałem to w jaki sposób skontaktują się ze mną ???

napiszą do Ciebie maila, przeczytaj początkowe posty, po co zbędne pisanie, a jeśli chcesz mozesz juz podać im dane do wysyłki poprzez kontakt i zapytac się co wygrałeś Smile Powodzenia Smile

MistrzYoda, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2012.
Odpowiedz